Newsletter
Subscribe to our newsletter
Betalingsmetoder

Afhængig af værdien af ordren, den valgte leveringsmetode og dine egne præferencer kan du vælge en af følgende betalingsmetoder:

  • Forudbetaling (kunder, der ikke har modtaget en handelskredit) - betaling skal ske til det bankkontonummer, der er angivet i den e-mail, du modtager fra os, der bekræfter accept af ordren. Når betalingen er krediteret vores konto, begynder vi at behandle ordren. Fakturering sker på forsendelsesdagen. Sørg for, at bankgebyrer ikke trækkes fra overførselsbeløbet (gebyrtype "VORES"). Mange banker deler automatisk gebyrerne mellem modtager og betaler. I så fald starter produktionen ikke, fordi betalingen ikke er modtaget fuldt ud. Bemærk, at online bankoverførsler er underlagt behandlingstider i banken 1 arbejdsdag og 2 arbejdsdage for bankoverførsler på papir. En mulig ekstra 1 til 2 arbejdsdage skal tilføjes til intern regnskab.
  • Kontant ved levering - du betaler kontant, når du afhenter varerne (til kurer eller postbud eller på et postkontor, afhængigt af leveringsmetoden). Denne betalingsmetode indebærer et ekstra gebyr for ordren, som ikke foretages i tilfælde af andre metoder.
  • Elektronisk betaling - den mest bekvemme og sikreste måde at foretage betaling online på. Vores butik bruger PayPal-betalingssystemet, som du vil blive omdirigeret til for at foretage betaling. Hele processen er hurtig og sikker.
  • Betaling efter modtagelse af faktura - øjeblikkelig behandling efter modtagelse af ordre og data, ingen yderligere gebyrer, for at drage fordel af denne mulighed, bedes venligst tilmelde dig i vores onlinebutik, udfyld og indsend kontaktformularen. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

 

up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy od home.pl