Newsletter
Subscribe to our newsletter
Ventetid på ordrer

Umiddelbart efter din bestilling modtager du en e-mail, der bekræfter ordren og et link, der skal klikkes på. Efter modtagelse af accept af ordren starter vi implementeringen, og du vil blive informeret om fremskridtene i vores arbejde.

 

Dato for modtagelse af pakken = produktionstid + leveringstid

 

Leveringsdatoen afhænger af tilgængeligheden af produkter og den valgte betalingsmetode, mens leveringstiden afhænger af den leveringsmetode, du vælger.

Tilgængelighed af produkte

For hvert produkt er der en dato, der beskriver, hvornår produkterne kan sendes af os - fra 24 timer til flere, undertiden endda flere dage (i tilfælde af produkter, der er svære at nå). Vi bestræber os på at sikre, at det tilbudte websted svarer til de reelle lagerniveauer eller produktionsfunktioner, men det kan ske, at den faktiske leveringstid forlænges - vi informerer dig straks.
 
Hvis du bestiller flere produkter, matches leveringstiden for hele ordren med det produkt, der har den længste leveringstid. Du kan gennemføre ordren i etaper - kontakt os eller indtast den relevante kommentar i kommentarerne til ordren.

Betalingsmetode

Elektronisk betaling - den mest bekvemme og meget hurtige måde at gennemføre ordren på. Midlerne overføres normalt til vores konto med det samme.

Betaling via bankoverførsel - ordreopfyldelsestiden afhænger af det øjeblik betalingen krediteres. Afhængigt af banken tager det normalt op til to hverdage.

Kontant ved levering - den hurtigste betalingsform til øjeblikkelig ordrebehandling. Bemærk, at det også opkræves ekstra leveringsomkostninger.

» betalingsmetoder 

Leveringsformular

Kurerfirmaet giver dig mulighed for at levere ordren normalt inden for 1-2 hverdage fra afsendelse.

» omkostninger ved levering

up
Shop is in view mode
View full version of the site
Sklep internetowy od home.pl